Word een Klorane-ambassadeur!

Producten zeggen meer dan duizend woorden en uw feedback is onze grootste bron van trots!

Meld u aan voor ons exclusief programma en maak deel uit van een uniek team van Klorane-testers.

Hoe het werkt ?

“Aan de slag” en registreer om uw profiel aan te maken. Je bent slechts een paar klikken verwijderd om onze ambassadeur te worden!

De producten van Klorane worden naar je opgestuurd, het enige wat jij hoeft te doen is testen en genieten

Uw feedback helpt ons om onze producten voortdurend te verbeteren.

Klorane,

De kracht van geneeskrachtige planten

Onze botanici en dermatologen werken samen om de heilzame kracht van geneeskrachtige planten te ontketenen in hoogtolerante formules voor huid en haar

Maak deel uit van het Klorane-team!

Lopende campagnes

Veelgestelde vragen

Deelnemen aan onze ambassadeurscampagnes betekent ons helpen om samen producten te ontwikkelen die voldoen aan de verwachtingen van de consument. Dankzij uw gedetailleerde en authentieke feedback kunnen we innovatieve en efficiënte producten ontwikkelen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze toekomstige klanten. Geen mislukte aankopen meer, geen productfouten meer en minder verspilling.

Bovendien, door uw mening te delen op sociale netwerken en productpagina’s, geeft u zichtbaarheid aan ons merk, maar stelt u uw community ook in staat om met een gerust geweten een product te kopen. En niet zomaar een product! Het is een product dat u aangenaam vond na het te hebben getest en dat overeenkomt met uw waarden en behoeften.

U kan online solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen, dat bestaat uit ongeveer 20 vragen. Deze vragen helpen ons om een precies beeld te schetsen van uw consumptiegedrag.

Als we geen momenteel producttesten hebben, aarzel dan niet om uw e-mailadres achter te laten zodat we contact met u kunnen opnemen om deel te nemen aan toekomstige campagnes.

We zorgen ervoor dat ons producttestpanel zeer gediversifieerd is, om onze gemeenschap consumenten te bieden die op hen lijken. Aan de ene kant hebben we nieuwsgierige consumenten, soms beginners, die meer willen weten over onze producten. Aan de andere kant hebben we influencers die dagelijks deskundig advies kunnen geven via hun eigen sociale netwerken en blogs.

Ambassadeurs selecteren we nauwgezet op basis van het te testen product en in overeenstemming met de visie en waarden van ons merk. We hebben inderdaad precieze criteria om producten en ambassadeursprofielen te associëren. Hiervoor moet u een vragenlijst invullen. Eenmaal voltooid, sorteren we de applicaties om het meest relevante paneel te selecteren.

Zo wordt elke aanvraag zorgvuldig bestudeerd op basis van interesses en sociaal-demografische gegevens, enz. indien relevant.

Nadat de producten zijn getest, nodigen we u uit om authentieke en gedetailleerde beoordelingen achter te laten om onze gemeenschap zo nauwkeurig mogelijk te informeren. Deze reviews kan u publiceren op uw eigen sociale netwerken als posts (Instagram, Facebook,…), op uw persoonlijke website – als artikel – of in uw stories.

U kunt foto’s of video’s maken om uw woorden te illustreren (in situatie, voor/na of op het moment van ontvangst van het product). Op deze manier stuurt u een stimulanssignaal naar consumenten en uw community, wat hen helpt gerust te stellen over de effectiviteit van het product dat u heeft getest.

1- Dankzij een pagina op onze website gewijd aan het ambassadeursprogramma, krijgt u toegang tot de verschillende tests die door ons merk worden voorgesteld. Een verklarende tekst over het programma nodigt uit tot deelname aan één of meerdere van de opgestelde toetsen.

2- U kunt online solliciteren door een vragenlijst in te vullen die ons in staat stelt meer te weten te komen over de bijzonderheden van uw profiel (fysieke kenmerken, interesses, sociaal-demografische gegevens, enz. indien nodig).

3- Eenmaal geselecteerd, ontvangt u het product thuis, samen met een gebruikershandleiding waarmee u alle voordelen van het product kunt benutten en een perfecte ervaring kunt hebben tijdens de hele test.

4- Test het product en noteer elk aspect ervan (effectiviteit, verpakking, …) vanaf het moment dat u het ontdekt tot de uiteindelijke resultaten met uw kind.

5- Deel uw ervaring door authentieke beoordelingen te plaatsen die consumenten begeleiden bij hun toekomstige aankopen. Deze beoordelingen helpen hen het juiste product te vinden om onze producten te verbeteren.

Om lid te worden van onze gemeenschap, hoeft u zich alleen maar te registreren op onze website op de speciale “Ambassador Program”-pagina. Als u klaar bent, moet u de verschillende vragen beantwoorden in het formulier waarmee wij uw profiel kunnen definiëren. Na onze selectie wordt u lid van het producttestpanel dat door ons merk wordt voorgesteld.

Er is geen limiet aan het aantal accounts per huishouden. De rekeningen zijn op naam en dus opgedragen aan een bepaalde persoon in het huishouden. Na het invullen van de vragenlijst kunt u meerdere rekeningen in hetzelfde huishouden hebben.

De producten worden per post over de hele wereld verzonden naar het door u opgegeven adres. Zorgvuldig verpakt in een pakket.

Hoe vaak hebben we spijt gehad van de aankoop van een product dat ongebruikt in de kast belandt! Uw betrokkenheid stelt consumenten in staat toekomstige mislukte aankopen te voorkomen en HET product te kopen dat het beste bij hun behoeften past.

Het schrijven van een beoordeling voor elk product dat u ontvangt, nadat u het hebt getest, helpt het merk om producten te creëren die zoveel mogelijk overeenkomen met de verwachtingen van de consument, maar stelt de gemeenschap ook in staat om meer te weten te komen over de efficiëntie van de geteste producten. We zijn ervan overtuigd dat het delen van persoonlijke ervaringen een ongelooflijke troef is om onze producten te verbeteren en gebruikers te helpen ze goed te gebruiken.

Door een panel van ambassadeurs te vormen, stellen we onze merkgemeenschap in staat om met succes op onze site te winkelen, of de beoordeling nu positief of negatief is.

Op basis van de authentieke en uitgebreide beoordelingen van de testers kunnen consumenten het product kiezen dat het beste bij hun behoeften past. Een negatieve beoordeling stelt toekomstige gebruikers in staat om het product te targeten op basis van bepaalde verwachtingen en behoeften, en stelt het merk in staat zijn product te ontwikkelen door rekening te houden met uw feedback. We hechten waarde aan 100% authentieke en geverifieerde consumentenrecensies waarmee mensen met een profiel vergelijkbaar met dat van u weloverwogen aankopen kunnen doen.

De leden van de community worden niet betaald om een recensie te schrijven, omdat we willen dat deze authentiek blijft. U bent degene die uw gemeenschap de producten aanbeveelt – of niet!

U test onze producten en geeft in alle oprechtheid uw mening om de toekomst van ons merk op te bouwen en de aankopen van onze klanten te begeleiden.

Wij zijn botanici
Wij zijn apothekers
We zijn toegewijd